Toont alle 42 resultaten

Handgemaakte oorbellen kopen? Dat kan bij Ekster Jewels! Op deze pagina vind je alle zelfgemaakte oorbellen. Oorbellen zijn slechts één van de verschillende typen sieraden die je in de Ekster Jewels sieraden webshop kunt kopen. Je vindt er ook zelfgemaakte armbanden en zelfgemaakte kettingen die prachtig matchen bij je oorbellen.

Handgemaakte oorbellen

Alle oorbellen die je in de sieraden webshop vindt zijn volgens eigen ontwerp gemaakt, van de meest uiteenlopende en unieke materialen. Er zijn veel verschillende soorten oorbellen:

  • oorhangers
  • oorknoppen
  • oorringen

Net als alle andere zelfgemaakte sieraden op deze website, zijn ook alle oorbellen in bijzondere kleuren ontworpen. De basisproducten zoals jasserons, sloten en niet- en kettelstiften zijn allen bronskleurig, koperkleurig of hebben een metal look. Om deze kleuren mooi aan te vullen wordt veel gebruik gemaakt van natuurkleuren. Maar ook primaire en secundaire kleuren worden gebruikt. En natuurlijk kan de bling niet ontbreken die jouw sieraden nodig hebben. Benieuwd wat voor soort oorbellen bij jou passen? Lees dan eens mijn artikel over alles waar je op moet letten wanneer je de perfecte soort oorbel zoekt!

Handgemaakte oorbellen kopen