Beach Ibiza armbanden

Ibiza armbanden maken

In blog, Zelf sieraden maken by Anita

Zelf Ibiza armbanden maken was nog nooit zo gemakkelijk! Je hoeft tegenwoordig niet veel geld uit te geven aan dure armbanden. Daarnaast is het steeds meer een trend om veel simpele armbandjes te dragen, het liefst zoveel mogelijk om één arm. En het mooie is: je kunt heel erg gemakkelijk zélf armbanden maken. Zoals deze leuke Ibiza armbanden. Ze zijn al een paar jaar helemaal in en zijn vrij simpel zelf te maken. En ook al denk je misschien: “ik ben niet zo creatief”. Geloof me: iedereen kan creatief zijn of worden. Het is absoluut niet moeilijk. Wat moet je doen?

Ibiza armbanden maken

Wat moet je doen om zelf Ibiza armbanden te maken? Allereerst de tip om het boekje Armbanden Ibiza style! van Elke Eder te bestellen. Deze Duitse dame heeft al meerdere boeken uitgebracht over het zelf sieraden maken. Al haar boeken zijn overzichtelijk, hebben veel voorbeeld afbeeldingen en de sieraden zijn gemakkelijk zelf te maken. Ook met dit boek kom je er weer goed zelf uit. Je leert precies welke materialen je nodig hebt en waar je die kunt krijgen. Uiteraard kun je zelf keuzes maken in de kleuren kralen en materialen die je wilt gebruiken. Stap voor stap leer je de techniek van zelf Ibiza armbandjes maken. Het is een super leuk idee om ze cadeau te geven aan een paar goede vriendinnen. Ieder zijn eigen kleurtje, of andere bedels of kralen. Je kunt het helemaal bedenken zoals je zelf leuk vindt, of zoals bij iemand past. De leukste cadeaus zijn die waar iemand veel tijd en energie in heeft gestoken. Leuker dan zelfgemaakte Ibiza armbandjes wordt het niet! Bestel hier voor een klein bedrag het boek en ga morgen al aan de slag!

Armbanden kopen

Lukt het echt niet om zelf een armband te maken? En wil je toch graag handgemaakte armbanden dragen? Neem dan gerust een kijkje hier in de sieraden webshop van Ekster Jewels. Je vindt er allerlei handgemaakte sieraden, waaronder een paar hele mooie, creatieve armbanden.