Kerst 2016

In blog by AnitaLeave a Comment

Kerst 2016! Jeeeeeetje het einde van het jaar is al weer in zicht. Niet normaal hoe snel de laatste weken altijd voorbij vliegen. En dit jaar lijken ze harder te gaan dan voorgaande jaren. Waarschijnlijk omdat ik mega druk ben met dat wat ik zo vreselijk leuk vind: mooie sieraden, lieve mensen, gezellige sieraden workshops, leuke cadeautjes en een (hopelijk) drukke kerstmarkt!

Afgelopen jaar ben ik een beetje zoekende geweest hoe Ekster Jewels zou gaan uitpakken. Bleef het bij een uit de hand gelopen hobby waar ik soms wat mensen blij mee kan maken of werd het meer dan dat? Dat is wel gebleken de laatste maanden. Hoe meer tijd en aandacht ik er aan kon besteden, hoe drukker het werd in de sieraden webshop! Van één bestelling per maand, naar meerdere bestellingen per week. En dat terwijl ik het allemaal naast mijn baan van 32-uur en mijn dankbare oppas vrijdag deed. Zomaar een paar uurtjes in het weekend en de avond. Maar het werd veel meer dan dat!

Sinds een paar weekjes ben ik niet alleen trotse tante van neefje Lars van 2,5 maar ook van een PAREL van een nichtje Tess. Ik ben ongelofelijk, vreselijk, verschrikkelijk, mega, onwijs gek op ze!  Toch heb ik besloten om te stoppen met oppassen. Ik heb namelijk mijn eigen kindje en dat is mijn eigen bedrijf: Ekster Jewels. Dus staat de vrijdag niet meer in het teken van kastelen, duplo, muziekjes, grotten bouwen en tosti’s maken (2,5 jaar.. ja, meneer wilde tosti’s maken). Maar vanaf nu ben ik iedere vrijdag bestellingen aan het maken, ideeën aan het opdoen, sieraden aan het ontwerpen en maken, de webshop bijwerken en workshops regelen.

De beslissing om sieraden workshops te gaan geven heeft ook echt zijn vruchten afgeworpen. Ze komen steeds via via aanwaaien en ik ben er erg blij mee! Ik kan bijna niet uitleggen hoe mega leuk het is om mensen iets te leren, ze enthousiast te maken, ze te zien genieten van al het moois en om ze tevreden achter te laten met een set sieraden die ze helemaal zelf hebben gemaakt. Heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en hun creatieve ideeën te zien.

En zo kwamen er meer dingen op mijn pad zonder er al te veel moeite voor te doen. De sieraden fotoshoot voor een mannensieraad bijvoorbeeld. Wat een belevenis was dat! Van het brainstormen over het sieraad, de materialen, kleuren, kralen.. tot de shoot zelf. Het op locatie op maat maken van het sieraad, de reactie van de klant, de uiteindelijke shoot. Het was een heerlijk zonnige dag, waarop we echt hebben genoten met elkaar. Dankzij de leuke reacties zal deze mannen armband voortaan ook in de sieraden webshop verkocht worden.

Kerst 2016

Zomaar even een dankbare terugblik op de afgelopen maanden. Wat staat er deze laatste weken van het jaar nog op de planning? Kerst 2016 is druk! Er staan in ieder geval een aantal sieraden workshops op de agenda. Verder natuurlijk de kerstmarkt in Sliedrecht op vrijdag 16 en zaterdag 17 december (lees hier verder). Uiteraard blijft de webshop aangevuld worden met mooie kerstsieraden en loopt er nog een toffe win-actie via Facebook! Na de kerstmarkt vindt er ook een Nieuwjaarsloting plaats. En zo vliegen de weken voorbij. Je weet wat ze zeggen: time flies, when you’re having fun! Bedankt iedereen, jullie zorgen voor mijn plezier en geluk!

Liefs, Anita

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.