Kettingen van Ekster Jewels. Deze zelfgemaakte kettingen worden tegen gunstige prijzen aangeboden in de sieraden webshop. De kettingen worden gemaakt met unieke kralen en bedels, compleet volgens eigen ontwerp. Vaak met een achterliggend thema in gedachten, bijvoorbeeld door inspiratie van verschillende soorten volkeren of de natuurelementen.

Kettingen lengtes

ketting lengtesBij online colliers kopen let je niet alleen op het materiaal, de kleuren, de kwaliteit en hoeveel bling de ketting heeft. Minstens zo belangrijk is hoe de ketting voelt en valt om je nek. Maar ook hoe het je staat, zeker gecombineerd met het outfit dat je in gedachten hebt. Wanneer je online sieraden zoals goedkope kettingen kopen online gaat doen dan kan dit soms best een uitdaging zijn. Maar niet in de sieraden webshop van Ekster Jewels! Alle maten van de ketting in de webshop worden de productbeschrijving genoemd. Nu kun je zelf met een meetlint opmeten hoe lang de ketting dan ongeveer is en hoe de ketting valt, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Vraag jij je af: hoe valt mijn ketting? Raadpleeg dan deze afbeelding met de Ketting Lengtes en zie direct hoe de ketting op jou valt en hoe lang hij hangt.

Alle zelfgemaakte kettingen

Welke ketting past bij welk outfit?

Dat is een vraag die elke vrouw zichzelf wel eens stelt. Want die prachtige gouden ketting staat eigenlijk niet zo goed bij die zwarte trui, en die lange groene ketting met die schitterende bedels is nauwelijks zichtbaar op je bloemetjesjurk. In de productbeschrijvingen is hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden en krijg je direct tips over bij welk soort outfit je ketting goed zal staan. Ook verschijnt er binnenkort een uitgebreid artikel, waarin alle type colliers stuk voor stuk worden uitgelegd en je direct kunt zien welke ketting bij welk type kledingstuk het beste past.