Koperkleurige sieraden bij Ekster Jewels! Koperkleurige sieraden zijn erg uniek en je ziet ze dan ook niet vaak. Dat komt misschien ook omdat koperen kleuren niet iedereen staan. De kleur koper staat uitstekend bij lentetypes en herfsttypes.

Naast koperen sieraden worden er in de sieraden webshop ook bronskleurige sieraden en zilverkleurige sieraden aangeboden. Ben jij nieuwsgierige welke kleuren materialen het mooiste bij jou staan? Lees dan hier meer over kleurtypes en wat het beste bij jou staat in het artikel: welke kleur past bij mij?

Koperkleurige sieraden

Kleurtypes

Zoals gezegd passen koperkleurige sieraden prachtig bij lentetypes en herfsttypes. Ben jij zo’n type? Lentetypes herken je aan een lichte en heldere huid, soms met sproeten. Ze hebben lichte ogen en zijn vaak blond, maar zijn soms ook wat donkerder van haarkleur. Herfsttypes hebben ook een lichte huidskleur, maar soms met bronzen ondertoon en soms met sproeten. Dit soort kleurtypes hebben vaak groene of blauwe ogen, gecombineerd met donkerbruin haar met eventuele rood tinten er doorheen. Koperkleurige sieraden kleuren schitterend bij lentetypes en herfsttypes. Het geeft je een warme gloed, waardoor je een mooie uitstraling krijgt. Voor dit soort types geldt trouwens dat niet alleen koperen sieraden mooi staan. Het is ook prachtig om koper tonen in het haar te kleuren. Dit geeft echt een schitterend effect in het gezicht!

Koperen sieraden

Koperkleurige sieraden kopen: deze prachtige sieraden kun je gemakkelijk bestellen in de sieraden webshop van Ekster Jewels. Hier koop je de meest unieke en toch goedkope handgemaakte sieraden. Alles is zelf bedacht, zelf ontworpen en met de hand gemaakt. Zo weet je zeker dat je altijd een uniek sieraad hebt. Het aanbod bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Maar ook uit accessoires, zoals sleutelhangers en tassenhangers. Neem snel eens een kijkje en bestel gerust wat moois uit het grote aanbod!