Leren armbanden kopen online? Dat kan hier bij Ekster Jewels! Hier vind je allerlei soorten en kleuren leren armbanden, zowel voor mannen als voor vrouwen. Als je op zoek bent naar handgemaakte sieraden als uniek cadeau voor jezelf of iemand anders, dan ben je in deze sieraden webshop aan het juiste adres!

Leren armbanden kopen online

Tegenwoordig is een leren armband enorm populair als sieraad. Het past bij enorm veel soorten outfits van zowel vrouwen als mannen. Een leren armband zit heerlijk om de pols en kun je oneindig combineren. Je hoeft niet op te letten of je vandaag een gouden of zilveren horloge om hebt, jouw armband hoeft er niet mee te matchen, het heeft zijn totaal eigen stijl.

  • Leren armband heren
  • Leren armband dames
  • Alle beschikbare maten
  • Geschikt voor jong en oud
  • Unieke materialen

Leren armbanden heren

Voor leren heren armbanden zijn kleuren als zwart, grijs, bruin, blauw en groen erg mooi. Stoere, mannelijke kleuren die overal bij passen. Uiteraard met een stevig, groot magneetslot. Een leren armband voor een man kan in allerlei soorten mooi zijn. Zowel een smalle armband als een brede, een platte of juist gevlochten armbanden. Afhankelijk van jouw stijl, de breedte van je pols, je huidskleur en natuurlijk gewoon jouw eigen smaak.

Leren armbanden dames

Leren dames armbanden zijn in dezelfde kleuren als die van de heren verkrijgbaar, maar natuurlijk ook in allerlei prachtige vrouwelijke kleuren. Mooi licht in de lente, knalkleuren voor die toffe vakantie naar Ibiza of juist in het najaar om jezelf op te vrolijken. Daarnaast zijn er allerlei accessoires waarmee een leren armband mooi gemaakt kan worden. Verschillende soorten schuivers, stenen en kralen.