Mannen sieraden

Mannen sieraden koop je bij Ekster Jewels! Het assortiment heren sieraden wordt steeds verder uitgebreid. Neem eens een kijkje in het aanbod van mannen sieraden in de sieraden webshop.

Mannen sieraden

In de webshop vind je naast dames sieraden en kindersieraden nu ook heren sieraden. Sieraden voor mannen zijn zeker geen taboe. Al in de Romeinse oudheid werden door mannen sieraden gedragen. Vroeger waren sieraden veel vaker functioneel dan dat ze tegenwoordig zijn. Zo werden sieraden als broche gedragen, om de kleding bij elkaar te houden. Of droegen mannen wel ringen, maar waren het zegelringen om post te verzegelen. Of denk aan de military tags die soldaten dragen, zodat hun lichaam geïdentificeerd kan worden.

Heren Ketting

Heren kettingen zijn bijzonder. Lang niet iedere man draagt een ketting. En als mannen kettingen dragen, dan zijn dat verschillende soorten kettingen. Zo zie je degelijke zilveren of gouden jasserons, vaak dun en met een enkele bedel er aan. Ook zijn er juist heel dikke jasserons, dikke schakelkettingen in zilver of goud. De military tags zoals net genoemd worden ook nogal eens gedragen. Ketting voor mannen is vaak ook vakantie gerelateerd. Op vakantie kopen mannen ketting, vaak gemaakt van ‘locale’ materialen, zoals schelpkralen of kokoskralen. Soms is de ketting geregen en een andere keer bestaat de ketting uit bijvoorbeeld een enkele veter met een bedel er aan.

Armband heren

Mannen armbanden vind ik persoonlijk erg charmant. Zelfs de meest opgedofte zakenlui verraden soms hun ware aard. Let maar eens op als je ze een hand geeft, soms steekt er onder hun zorgvuldig uitgekozen pak een half versleten armband uit. Aangetast door zon, zee, strand en het vele dragen. Heren armbanden vind je dan ook in veel verschillende soorten, want lang niet iedere man houdt van hetzelfde. Zo zijn er gevlochten armbanden, van bijvoorbeeld suède of ander soort veters. Leren armbanden heren zijn tegenwoordig ook zeer populair, met een groot opvallend magneetslot. Maar een mannen armband kan ook zijn een simpele schakelarmband, of gemaakt van dik jasseron.

Cadeau voor hem

Mannen sieraad cadeau geven? Ben je op zoek naar een cadeau voor een man, dan is een sieraad perfect! Een sieraad voor een man is uniek en bijzonder als cadeau. Kies een sieraad dat past bij de betreffende man en je zal hem aangenaam verrassen. Je kunt de sieraden met leuke cadeauverpakkingen bestellen, zo is je cadeau gelijk compleet!