Mijn account bij Ekster Jewels!  Een eigen account aanmaken is mogelijk op Ekster Jewels, maar het is zeker niet verplicht. Ook als je géén geregistreerde klant bent, kun je gewoon gemakkelijk je bestelling in de sieraden webshop plaatsen. Maar ga je voor bestelgemak, dan is het mogelijk een account aan te maken. Registreer hier je e-mailadres en een wachtwoord en je bent direct in jouw omgeving.

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Mijn account

Wanneer je ingelogd bent in Mijn account, kun je jouw bestelhistorie raadplegen. Daar kun je zien welke bestellingen je wanneer al eens eerder hebt geplaatst. Je ziet precies om welke producten het gaat, inclusief foto, prijs en aantallen. Wanneer je een nieuwe bestelling plaatst, hoef je niet iedere keer het gehele formulier met jouw gegevens in te vullen wanneer je gaat afrekenen. Deze gegevens zijn dan al bekend en worden voor jou overgenomen in het bestelformulier. Vindt er een wijziging plaats in jouw contactgegevens, omdat je bijvoorbeeld verhuist of omdat jouw e-mailadres of mobiele nummer verandert? Via de mijn account pagina kun je gemakkelijk jouw contactgegevens wijzigen. Net als je inloggegevens overigens, voor het geval je een keer je wachtwoord kwijtraakt.

Nieuwtjes

Daarnaast zullen er in de toekomst met regelmaat nieuwsbrieven verstuurd worden. Als jij je hebt geregistreerd op de site en een eigen account hebt, zul jij voortaan als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten, afgeprijsde artikelen en leuke acties! Tenzij je hier geen behoefte aan hebt natuurlijk, omdat je zelf toch wel regelmatig op de website kijkt of er nieuwe producten zijn. Of misschien volg je Ekster Jewels wel op Facebook. In dat geval blijf je sowieso op de hoogte van de nieuwste producten in de webshop, van aanbiedingen én je maakt regelmatig kans op leuke cadeaus die onder de volgers worden verloot. Dus liken maar!