Online sieraden nieuws: Swarovski

Online sieraden nieuws van 2015

In blog by AnitaLeave a Comment

Online sieraden nieuws: SwarovskiOnline sieraden nieuws van 2015. Het jaar 2015 zit er bijna op. Voor mij persoonlijk een gedenkwaardig jaar, want Ekster Jewels werd in het leven geroepen. In het afgelopen jaar is de sieraden webshop flink uitgebreid. Elke maand waren er wel een aantal verkopen. Zij het aan familie en vriendinnen en de laatste maanden steeds vaker aan vreemden.  En naarmate het jaar vorderde, namen het aantal verkopen toe. Ik ben mijn vriend, familie, vriendinnen en collega’s heel dankbaar voor het feit dat zij mij steunen. Zo kan mijn hobby  van zelf sieraden maken steeds verder uitbreiden naar iets serieus, online sieraden verkopen, waar ik mensen blij mee kan maken. De site krijgt nog een laatste grote make over, zodat de sieraden webshop zo geoptimaliseerd is, dat je als Ekster klant aan het begin van het nieuwe jaar zo makkelijk mogelijk los kan gaan met shoppen. Veel plezier gewenst in de webshop!

Online sieraden nieuws

Naast ontwikkelingen van de Ekster Jewels sieraden webshop, waren er in 2015 nog meer ontwikkelingen op het gebied van sieraden. Om het jaar in stijl af te sluiten is in deze post het meest opmerkelijke online sieraden nieuws van 2015 op een rijtje gezet.

Maart 2015

Online sieraden nieuws: ZeearendOnderzoek toonde aan dat de uitgestorven mensensoort Neanderthalers klauwen van zeearenden waarschijnlijk als sieraden droegen. Al rond 1900 werden acht klauwen in Kroatië opgegraven, maar pas onlangs werden sporen gevonden. Het waren snijsporen en slijppatronen. Deze sporen zouden er op wijzen dat de klauwen doelbewust van de beesten waren afgesneden om als persoonlijke versiering te dienen. Men vermoed dat de gepolijste klauwen als ketting of hangers gebruiken.

Mei 2015

De Britse acteur Tom Hardy, bekend van films als Batman en Inception, maakte brocelets om de tijd te doden op de set van Mad Max. Voor de opnames van deze film is de acteur maanden lang in de woestijn van Namibië geweest. Tom maakte voor iedereen een  armband van parachutekoord en gebruikte kralen om kettingen te maken.

Juli 2015
  • Online sieraden nieuws: Mariah CareyMariah Carey kreeg van haar vriend James Packer een halsketting van een half miljoen dollar. Het was een schitterende ketting met een geel hart. Het hart was een diamanten steen, maar liefst 18-karaats.
  • Al sinds 2013 is de Australische Miranda Kerr het gezicht van Swarovski. Maar nu heeft ze ook zelf een sieradenlijn ontworpen. De collectie in sinds eind juli 2015 al te koop en bestaat uit kettingen en armbanden. De collectie kenmerkt zichzelf doordat er gouden en zilveren accenten gemengd zijn. Volgens het wereldwijd bekende model zei haar oma altijd dat de combinatie van goud en zilver geluk bracht.
Oktober 2015

In oktober vonden archeologen in een sloot in Noord-Holland 2800 jaar oude sieraden. De sieraden stammen uit de Bronstijd en bestonden uit ringen, armbanden, enkelbanden en mantelspelden. De armbanden zijn in de zuidelijke Nederlanden gemaakt en de mantelspelen zouden vermoedelijk uit Scandinavië komen. Dit soort sieraden worden heel zelden in Nederland gevonden. Volgens archeologen van de Universiteit Leiden was het gebruikelijk in de Bronstijd om dingen in moerassen en rivieren te verstoppen. Men denkt dat dit werd gedaan zodat brons schaars bleef, daar het metaal hoog in aanzien stond. De vondst is zo uniek, omdat er ook vuursteen gereedschappen bij de sieraden zijn gevonden. Tien dagen lang konden de bronzen sieraden bewonderd worden in het archeologisch centrum in Castricum.

Online sieraden nieuws

Tot zover het online sieraden nieuws van 2015. Heb jij nog leuke sieraden feitjes van het afgelopen jaar? Laat het gerust in een reactie hieronder weten! Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar weer gaat brengen en wat de ontwikkelingen gaan worden in sieraden land. De webshop van Ekster Jewels zal in ieder geval niet stil staan. De site wordt verder uitgebreid met producten, met berichten over sieraden, met sieraden polls. Ik kijk uit naar een jaar met veel blije en tevreden klanten!

Met vriendelijke groeten en heel graag tot ziens in 2016,

 

Online sieraden Ekster Jewels

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.