Oorbellen kopen bij Ekster Jewels. Op deze pagina vind je ze in alle soorten, maten en kleuren. Het zijn handgemaakte oorbellen; gemaakt van de meest uiteenlopende en bijzondere materialen. Iedere oorbel is volgens een eigen ontwerp gemaakt, zodat je altijd een uniek exemplaar hebt. Van ieder product zijn in de sieraden webshop namelijk maar enkele exemplaren verkrijgbaar. Ze zijn ook nog eens met de hand gemaakt, net als alle andere producten in de webshop. Altijd een bijzonder cadeau, of het nu voor jezelf is of voor een ander!

Alle zelfgemaakte oorbellen

Zelfgemaakte oorbellen

Van de oorbel zijn veel verschillende soorten. Van oorstekkers en oorhangers tot oorknoppen tot oorringen. In de webshop vind je al deze soorten terug. De ene oorbel is geschikt voor kinderen, de ander valt weer meer in de smaak bij het oudere publiek. Net als alle andere zelfgemaakte sieraden op deze website, zijn ook alle oorbellen in bijzondere kleuren ontworpen. De basisproducten zoals jasserons, sloten, nietstiften en kettelstiften zijn allen bronskleurig, zilverkleurig, koperkleurig of hebben een metal look. Kies simpelweg jouw favoriete materiaal en kleur en al voor een kleine prijs draag jij in iedere oor een bijzondere oorbel. Om deze kleuren mooi aan te vullen wordt veel gebruik gemaakt van natuurkleuren. Maar ook primaire en secundaire kleuren worden gebruikt. En natuurlijk kan de bling niet ontbreken die jouw sieraden nodig hebben. Deze productcategorie is slechts één van de verschillende typen sieraden die je in de Ekster Jewels sieraden webshop kunt kopen. Je vindt er ook zelfgemaakte armbanden en zelfgemaakte kettingen die prachtig matchen bij je oorbellen.

Welke oorbellen passen bij mij?

Benieuwd wat voor soort oorbel bij jou past? Lees dan eens mijn artikel: “welke oorbellen passen bij mij?” over alles waar je op moet letten wanneer je de perfecte soort oorbel zoekt! Denk aan de lengte van je hals, je gezichtsvorm, de lengte van je haar en meer.