Retourneren bij Ekster Jewels. Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een van de producten  die je hebt besteld in de sieraden webshop. Met de productfoto’s in de sieraden webshop krijg je een zo duidelijk mogelijk beeld van hoe het product er uit ziet. Daarnaast wordt in de productbeschrijving duidelijk verwoord welke materialen verwerkt zijn in het sieraad en worden de afmetingen en het gewicht genoemd. Toch kan het zijn dat het sieraad niet aan de verwachtingen voldoet.

Zichttermijn

Wanneer je de zending (volledig) hebt ontvangen, heb je recht op een zichttermijn van 14 dagen. Tijdens deze 14 dagen heb je de gelegenheid om aan te geven, zonder opgaaf van redenen, dat je het product wilt retourneren. Dit doe je door een persoonlijk e-mailbericht te sturen naar info@eksterjewels.nl. Wanneer een bestelling in meerdere delen wordt geleverd, dan geldt dat de 14 dagen zichttermijn pas ingaan na ontvangst van de laatste (deel)bestelling.

Retourneren

Na de 14 dagen die je hebt om aan te geven dat je een product wilt retourneren, heb je vervolgens nogmaals 14 dagen de tijd om de zending daadwerkelijk retour te sturen. Je retourneert het product in de originele staat en verpakking aan Ekster Jewels. Dit doe je onder begeleiding van het standaard model herroepingsrecht. Zodra je melding hebt gemaakt e.e.a. te willen retourneren, is Ekster Jewels verplicht om je binnen 14 dagen na deze melding het bedrag voor het te retourneren product te vergoeden. Dit onder voorwaarde dat het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Het orderbedrag (en, wanneer er sprake was van een bestelling van slechts één product, de aanvankelijke verzendkosten voor de heenzending) worden vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort, echter de kosten die je moet maken om het product te retourneren zijn voor eigen rekening.

Wil je meer weten over de voorwaarden van Ekster Jewels? Lees dan verder in de Algemene Voorwaarden.