Ringen kopen doe je in de sieraden webshop van Ekster Jewels. Je vindt ze hier in allerlei kleuren, vormen en maten. Ring cadeau geven? Hoe bepaal je dan de juiste ringmaat van de persoon aan wie je het cadeau gaat geven? Dat is voor jezelf al lastig en het is éxtra lastig is als je de ring cadeau wilt geven. Niet iedereen heeft zomaar even een ringstok in huis liggen. Dit probleem is heel makkelijk op te lossen. De meeste varianten in de sieraden webshop zijn namelijk simpelweg in maat verstelbaar. Daardoor hoef je niet te tobben met de juiste ringmaat. Je trekt de ring gemakkelijk wat breder of duwt hem weer aan, als je de ring smaller in maat wilt. Op die manier kun je de ring ongeacht je ringmaat dragen, aan welke vinger je maar wilt.

Alle zelfgemaakte ringen

Niet alleen voor deze productcategorie, maar ook voor alle andere type producten in de sieraden webshop geldt: let op hoe je om gaat met je sieraden! Als je zo lang mogelijk gebruik wilt maken van je sieraad, denk dan aan de volgende dingen. Doe de ring af tijdens sporten, het huishouden of slapen. Draag het ook niet tijdens het douchen en zwemmen: probeer zoveel mogelijk contact met water of langdurig verblijf in een vochtige ruimte te vermijden. Op die manier raakt de ring zo min mogelijk beschadigd of kwetsbaar en verleng je de levensduur van je sieraad.

Uitbreiding van het aanbod

Wat niet iedereen weet is dat de sieraden webshop van Ekster Jewels pas in de loop van 2015 is ontstaan. Het is een uit de hand gelopen hobby, die geresulteerd is in een webshop. Het productaanbod van handgemaakte ringen wordt daardoor, weliswaar gestaag, maar steeds verder uitgebreid. Bekijk ook gerust eens het aanbod aan overige sieraden. In de sieraden webshop vind je sieraden in overvloed: van armbanden tot kettingen, van oorbellen tot ringen. Ook vind je er accessoires zoals sleutelhangers en tassenhangers.