Sieraden blog van Ekster Jewels! Alles over sieraden en accessoires! Je bent op deze website terecht gekomen omdat je een liefhebber bent van sieraden. Daarom kun je op Ekster Jewels niet alleen prachtige zelfgemaakte sieraden kopen in de sieraden webshop, maar kun je ook allerlei informatie lezen over sieraden en accessoires.

Sieraden blog

In het sieraden blog vind je allerlei artikelen en berichten over alles wat met sieraden te maken heeft. Bijpassende accessoires worden ook uitgelicht. Zo leg ik je in basis uit waar bepaalde materialen van gemaakt zijn en uit bestaan, maar ook wat het verschil tussen bepaalde materialen is. Of je krijgt tips over waar je op moet letten en hoe je kiest welk sieraad het beste bij je past. In de blog over sieraden kun je ook alles lezen over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van jewelry and fashion. Je bent van harte uitgenodigd om jouw reactie achter te laten bij elk bericht, jouw ideeën zijn welkom.

Lees hier alle berichten over sieraden!

sieraden blog

 

Sieraden polls

Vind je het leuk om je mening te geven? Naast de reacties die je bij berichten kunt achterlaten, kun je ook sieraden polls invullen. Regelmatig verschijnen er nieuwe polls, met vragen over jouw lievelingssieraad. Een voorbeeld welke producten je graag ziet terugkomen op de website. Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje bij de sieraden polls!

Gastenboek

In de categorie berichten over sieraden valt ook het Gastenboek. Laat hier jouw berichtje achter over wat je van de sieraden en accessoires in de webshop vindt, hoe je de levering en de service vond e.d. Ook staat het je vrij om hier een bericht achter te laten over hoe gebruiksvriendelijk de webshop voor je is. Vind je de site overzichtelijk, kun je alles gemakkelijk vinden? Laat je mening horen in het Gastenboek.

Zelf sieraden maken

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij, net als ik, een bedreven doe-het-zelf sieradenmaker bent. Dan ben jij uiteraard al op de hoogte van allerlei soorten materialen en hoe je de beste sieraden kiest en sluiten de meeste berichten in het sieraden blog niet helemaal aan. Veel nuttiger is het dan om meer kennis op te doen van het zelf maken van sieraden. Ook daarvoor ben je aan het juiste adres in het sieraden blog, waar je regelmatig berichten leest over benodigdheden en gereedschappen en waar je filmpjes, foto’s en instructies kunt bekijken om inspiratie op te doen om zelf sieraden te maken. Of je nu doe-het-zelver bent of gewoon sieradenliefhebber, voor ieder wat wils op Ekster Jewels.
Bekijk hier de verschillende berichten over sieraden en ik wens je veel leesplezier!

Comments

  1. Altijd handig om meer te weten te komen over sieraden en het vanuit een ander perspectief te horen.

  2. Hoi,

    Ik zou graag een workshop willen doen met mijn dochter. Ze is woensdag a.s. vrij, geef jij dan ook workshops?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.