Sieraden services worden ook aangeboden door Ekster Jewels. Je kunt niet alleen terecht in de sieraden webshop om je suf te shoppen aan lekker betaalbare en bijzondere sieraden en accessoires. Je bent hier ook aan het juiste adres voor sieraden services.

Sieraden services

Want sieraden van goede kwaliteit gaan lang mee, maar zijn niet onbreekbaar. Natuurlijk is dit van veel aspecten afhankelijk. Stel dat je sieraad toch kapot gaat, dan kunnen we samen kijken of het nog tegen een redelijke prijs te repareren is, dat kan al vanaf 1 euro! Sieraden reparaties hoeven niet duur te zijn. Bijvoorbeeld het vervangen van een slotje, buigring, kettelstift of nietstift is zó geregeld. Of als je sieraden na verloop van tijd zijn verkleurd. Sieraden reinigen: in een mum van tijd zijn je sieraden weer lekker fris opgepoetst. Of ben je al weken op zoek naar een perfect sieraad, bijvoorbeeld voor een bruiloft of feest? Of zoek je iets om cadeau te geven? Sieraden op maat maken is een van de leukste dingen om te doen! Dat kan bijvoorbeeld op basis van een foto van iemand of een foto van een outfit. Tot in detail kunnen we samen afstemmen, over de materialen, de kleuren en uiteraard de prijs! Al met al zijn er dus een aantal diensten waar je gebruik van kunt maken:

Klik even op een van bovenstaande linkjes voor meer informatie over die specifieke sieraden services. Weet je al wat je wilt en wil je gewoon snel en makkelijk contact? Vul snel onderstaand contactformulier even in en binnen 24 uur spreken we elkaar via de e-mail of telefoon (net wat jouw voorkeur heeft) om te bespreken waar ik je mee van dienst kan zijn, welke tijd daar voor nodig is en ook niet onbelangrijk, welk prijskaartje jijzelf en ik in gedachten hebben hiervoor. Hopelijk spreek ik je snel!

Ik wil graag contact