Reparaties van sieraden

Reparaties van Sieraden worden dagelijks uitgevoerd bij Ekster Jewels. Niet alleen voor online sieraden kopen kun je terecht in de sieraden webshop. Je kunt hier ook elk moment van de dag terecht voor iedere soort reparatie!

De mogelijkheden voor sieraden reparaties en afstellingen:

  • Schakels opnieuw vastmaken
  • Schakels verwijderen
  • Vervangen van onderdelen, zoals: sloten, buigringen, kettelstift, nietstift
  • Het toevoegen van extra kralen en/of bedels

Reparaties van sieraden | afstellen

Hoe langer je een sieraad draagt, hoe sneller het reparatie nodig heeft. De onderdelen worden na verloop van tijd natuurlijk steeds kwetsbaarder. Veel verzoeken voor reparaties van sieraden komen binnen omdat er een of meerdere onderdelen van een sieraad kapot zijn gegaan. Daardoor kan het sieraad vaak helaas niet meer gedragen worden. Dit geldt zeker als het gaat om kindersieraden. Sieraden voor kinderen lopen sneller beschadigingen op of gaan sneller kapot, doordat de sieraden bijvoorbeeld ook tijdens het spelen gedragen worden. Tijdens klimmen en klauteren worden beschadigingen sneller opgelopen. Of de kindersieraden worden simpelweg te klein door de groei. Vaak zijn dit soort ‘schadegevallen’ niet moeilijk op te lossen. Er moeten schakels vervangen, toegevoegd of opnieuw verbonden worden. Ook voor bepaalde gelegenheden zoals feesten en bruiloften worden aanvragen gedaan. Het gaat dan bijvoorbeeld om het toevoegen of verwijderen van een aantal schakels en/of bedels, om de sieraden net iets meer te laten schitteren!

Ik heb een reparatieverzoek

Vul even onderstaand contactformulier in. Binnen 24 uur hebben we contact met elkaar over de benodigde reparatie, de manier waarop dat gaat gebeuren en de tijd en kosten die daarbij komen kijken. Dit stemmen we samen van te voren even af. Zo zijn we het van te voren beiden eens over wat er gaat gebeuren. Op die manier proberen we om eventuele teleurstellingen op een later moment te voorkomen.