Sieraden reinigen: dat kan bij Ekster Jewels! Stel: je hebt een super mooi sieraden set in de sieraden webshop gekocht. Of je hebt een lievelings sieraden set. Wanneer is het nodig om je sieraden te gaan reinigen? De onderdelen van jouw lievelingssieraad worden in de loop der tijd niet alleen zwakker, maar ook vies. Oude sieraden hebben vaak een doffe soms zelfs zwarte kleur en de glans is er af. Dat komt onder andere door zwavel in de lucht en stof. Maar vooral komt het doordat de sieraden op het lijf gedragen worden. Daardoor komen er vieze bacteriën tussen scharnieren en tussen schakels te zitten. Een regelmatige reinigingsbeurt is dus belangrijk als je je bling wilt behouden maar ook is het belangrijk om slijtage van je sieraad te voorkomen! Daarbij moet wel rekening worden gehouden met de materialen waarvan je sieraden gemaakt zijn. Niet elk materiaal kan namelijk dezelfde manier van schoonmaken aan.

Sieraden reinigen

Niet alleen voor het online sieraden kopen kun je bij Ekster Jewels terecht. Ook voor deskundige en zorgvuldige reiniging van je sieraden ben je bij Ekster Jewels aan het juiste adres! Want waarom zou je zelf gaan prutsen met schoonmaakmiddelen met daarbij het risico om je lievelingssieraad te verpesten? Precies, het is niet nodig en zonde als je het sieraad verpest!

Middels onderstaand formulier kun je een persoonlijk verzoek voor sieraden reiniging indienen. Binnen 24 uur hebben wij even contact met elkaar, per e-mail of telefoon, net wat jij fijn vindt. Want uiteraard stemmen we van te voren gezamenlijk vast wat er gereinigd moet worden, welke tijd daar voor nodig is en wat de kosten van de reiniging zullen zijn. Dit spreken we allemaal vooraf  even met elkaar af. Daardoor sluiten we uit dat er op een later moment wellicht onaangename verrassingen zijn.

Ik heb een reinigingsverzoek