sieraden workshop Papendrecht 4

Sieraden workshop Papendrecht

In blog by AnitaLeave a Comment

Denk je aan een Sieraden workshop Papendrecht? Dat kan bij Ekster Jewels! Hier kun je een uitgebreide workshop sieraden maken volgen. Sinds 2017 is Ekster Jewels verhuisd naar Papendrecht. Woon jij hier ook? Binnen no time ben ik met mijn materialen bij jou thuis voor een gezellige workshop. Vind je het leuker om er een uitje van te maken? Hier in Papendrecht heb ik alle ruimte om de workshops vanuit mijn huis te geven. Je komt gezellig naar de Acaciahof, waar een bak koffie of een lekkere kop thee voor je klaar staat.

sieraden workshop Papendrecht

Sieraden workshop Papendrecht

Je schuift hier aan tafel, waar alles al voor je klaar en uitgestald staat. Na een korte uitleg met allerlei voorbeelden ga je lekker met elkaar aan de slag. Tussen de kralen naar de mooiste kleur of meest bijzondere kraal zoeken. Op jouw sieradenbord stel je zelf jouw sieraad samen. Dat kan een ketting, armband of oorbellen zijn. Uiteraard help ik je met kijken wat leuk zou zijn, wat bij jou past en hoe het een mooi sieraad wordt. Je leert een aantal technieken (daar help ik je natuurlijk bij) waardoor je ook thuis eens leuk aan de slag zou kunnen. Als je het eerste sieraad af hebt, kun je even achterover leunen om te kijken wat de anderen voor moois aan het maken zijn of je gaat al verder met jouw tweede sieraad. Dat kan een bijpassend sieraad zijn of juist totaal iets anders! Aan het einde van de avond neem je twee zelfgemaakte sieraden mee naar huis en kun je trots laten zien wat je gemaakt hebt. Heb je tijd over? Dan mag je gerust een derde of zelfs vierde sieraad maken. Uiteraard betaal je dan wel wat extra. Ook kun je die tijd gebruiken om te snuffelen tussen de voorbeelden die ik heb meegenomen. Die mag je natuurlijk kopen als je dat wilt. Had je alleen gepast contant geld meegenomen voor de workshop? Geen probleem, met een mobiele pinapparaat zorg ik dat je gelijk gemakkelijk kunt betalen.

Workshop sieraden maken

Een sieraden workshop Papendrecht kan natuurlijk ook bij jou thuis plaatsvinden! Ekster rijdt het hele land rond voor het geven van workshops. Dan heb je een gezellige avond bij jou of een vriendin thuis. Een workshop volgen kan al vanaf 2 personen. Wil je meer weten over sieraden workshops? Lees dan hier verder over o.a. de tarieven >>>

sieraden workshop Papendrecht 3sieraden workshop Papendrecht 2

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.