In de webshop vind je naast zelfgemaakte sieraden ook zelfgemaakte accessoires zoals sleutelhangers en tassenhangers. Iedereen die van een beetje bling houdt, heeft ook vaak oog voor accessoires. De juiste schoenen, een bijpassende tas. Zo zijn sleutelhangers en tassenhangers ook leuke accessoires om je look op te fleuren. Kun je niet kiezen? En wat is precies het verschil? Lees hier meer over sleutelhanger of tassenhangers kopen.

Alle sleutelhangers en tassenhangers

Sleutelhangers, zoals het woord al aangeeft, zijn gemaakt zodat je er je sleutels aan kunt hangen. Vaak bestaat de sleutelhanger uit een ring, waaraan je de sleutels hangt. Aan deze ring hangt eveneens de ‘versiering’ in de vorm van kralen en bedels. Soms komt het voor dat de sleutelhanger niet alleen uit een ring bestaat, maar daaraan een slot heeft (een ‘sleutelhanger’) die aan een ring wordt vastgehaakt waaraan al allerlei sleutels hangen. Sleutelhangers zijn iets langer dan de sleutelbos en/of de sleutels zelf. Een mooie kraal en leuke bedel steekt dan opvallend onder de bos uit. Tassenhangers hebben sowieso een slot (in de volksmond sleutelhanger genoemd) waarmee de hanger aan de tas bevestigd kan worden. Tassenhangers zijn vaak langer dan sleutelhangers. De kralen en bedels zijn luxer en de versieringen zijn wat uitbundiger in de vorm van linten en veters e.d. Een sleutelhanger is nu eenmaal kwetsbaarder tussen sleutels dan de tassenhanger aan de tas.

Een sleutelhanger of een tassenhanger is een leuke accessoire. Het kan je look nét even die finishing touch geven die het nodig heeft. Fleur je tas op met een prachtige tassenhanger. Kies een mooie kleur en houd ook rekening met de lengte van de tassenhanger. Het ziet er niet zo mooi uit wanneer de tassenhanger langer is dan je kleine handtasje, of als je tassenhanger zó klein is dat hij niet eens opvalt aan die grote weekendtas. Ook een sleutelhanger kan net even het detail zijn dat het hem doet. Sleutelhangers heb je in alle kleuren die je kunt bedenken. Zo fleur je jouw sleutelbos in een mum van tijd op met een kleurrijk accent. Iets dat bij jou past; een bijzondere bedel, iets met een tekst of juist met een lint of felle kralen? Je kan het zo gek niet bedenken, Ekster Jewels heeft het.