Kerst sieraden bestel je bij Ekster Jewels! Sieraden voor kerst vind je in de sieraden webshop in overvloed. Het zijn handgemaakte sieraden en accessoires, waardoor je gegarandeerd een bijzonder cadeau geeft. Kerst sieraden zijn het perfecte cadeau om met Kerst aan een geliefde te geven. Bestel een prachtig, handgemaakt en uniek kerst sieraad nu in de webshop!

Kerst sieraden koop je hier niet alleen online in de sieraden webshop, maar ook aan een van de kraampjes van Ekster Jewels. Weten waar en wanneer Ekster Jewels op een Kerstmarkt staat? Klik dan hier op: overzicht kerstmarkten 2017.

Kun je niet wachten tot half december en wil je nu alvast kerstsieraden kopen? Geen probleem natuurlijk, de webshop staat al vol met leuke producten! Neem snel een kijkje in het aanbod van kerst sieraden in de shop!

Goedkope kerst sieraden

Overzicht Kerstmarkten 2017

Hoe fijn is het om het sieraad even in het echt te kunnen zien, de materialen en kleuren bekijken, het even beethouden of passen.. Dát kan! Kerst 2017 is Ekster Jewels op verschillende kerstmarkten te vinden. Hier vind je zowel mannen-, vrouwen- als kindersieraden. Uiteraard veel met een kerstthema, maar ook ‘gewone’ sieraden en accessoires kun je kopen. Je bent van harte welkom op:

  • vrijdag 16 december van 13:00 tot 22:00 uur op de Kerstmarkt in de Voorstraat, Oud-Beijerland
  • zaterdag 17 december van 10:00 tot 21:00 uur op de Kerstmarkt in de Voorstraat, Oud-Beijerland
  • Woensdag 20 december van 14:00 tot 20:oo uur op de ASVZ Kerstmarkt in Touwbaan 1, Sliedrecht

Er is natuurlijk ook weer een leuke win-actie zoals jullie van Ekster gewend zijn. Kom gerust een kijkje nemen bij de kraam en wie weet maak jij kans op die prijs! Tot snel?