Oranje sieraden Koningsdag
nu verkrijgbaar bij Ekster Jewels! In de sieraden webshop vind je een uiteenlopend aanbod van handgemaakte sieraden. De meest populaire sieraden kun je hier bestellen, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Daarnaast worden er accessoires verkocht, zoals sleutelhangers en tassenhangers. Er is voor ieder type persoon en voor elke gelegenheid wel een sieraad!

Koningsdag sieraden

koningin MaximaZo worden er ook Koningsdag sieraden verkocht, voor de viering van Koningsdag op 27 april 2016. Goedkope sieraden, oranje sieraden, delfts blauwe sieraden e.d. Alles wat relevant is vind je hier. Koningsdag 2016 vier je geheel in stijl met bijpassende sieraden, net als Koningin Maxima zoals links op de foto te zien is. Ze is helemaal in het oranje gehuld; zowel haar kleding, accessoires en sieraden zijn oranje. Precies zoals wij het leuk vinden!

Koningsdag wordt in 2016 voor de derde keer gevierd, na decennia lang Koninginnedag gevierd te hebben ter ere van Prinses Beatrix, voormalig Koning Beatrix. Koningsdag staat in het teken van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Zij zullen Koningsdag 2016 een bezoek brengen aan Zwolle. Dit doen zij samen met hun drie dochters: prinses Catharina-Amalia, Alexia en Ariane. Zoals altijd zal in ieder dorp de gebruikelijke activiteiten plaatsvinden. Denk aan rommelmarkten, muziek en optredens, de vlaggen hangen uit en het Wilhelmus wordt luidkeels gezongen.

Bekijk hieronder het aanbod oranje, rode, witte en blauwe sieraden & accessoires, speciaal voor Koningsdag 2016! Uiterlijk zondag 24 april vóór 19:00 uur besteld is nog op tijd in huis voor Koningsdag.

Oranje sieraden

Koningsdag 2016

koninklijke familiehet WilhelmusLinks op de foto de koninklijke familie. Links staat het hoofd van niet alleen het gezin, maar ook van Nederland: Koning Willem-Alexander. Naast hem zijn lieve vrouw, onze Koning Maxima. Uiteraard kan op deze foto ook Prinses Beatrix niet ontbreken, de moeder van Willem-Alexander. Vooraan op de foto zitten de drie dochters van de Koning en Koningin. De drie prinsessen: prinses Catharina-Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. Allen zijn ze in adellijk blauwe kleding gehuld. De dames allen in een prachtige jurk. De koning heeft zijn koningsmantel om hangen.

Uiteraard zullen we op Koningsdag weer uit volle borst het Wilhelmus zingen. Of je nu thuis achter de tv zit mee te neuriën, in de kroeg of op een feest staat of misschien wel in Zwolle tussen het feestgedruis staat; je doet mee! Als je de tekst niet meer weet: “Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed, den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood. Een Prinse van Oranje ben ik, vrij onverveerd, den Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd.”