Vaderdag cadeauVaderdag cadeau kopen? Dat kan bij Ekster Jewels! Zondag 8 mei 2016 was het Moederdag. En wat iedereen zich kort daarna vaak afvraagt: wanneer is het Vaderdag? Vaderdag valt dit jaar op zondag 19 juni 2016. Hier in de sieraden webshop vind je een uiteenlopend aanbod van prachtige cadeaus voor verschillende soorten gelegenheden of feestdagen. Speciaal voor Vaderdag kun je de mannen sieraden met mooie zwarte cadeauverpakking bestellen. Jouw bestelling wordt op maat gemaakt voor je, ingepakt en jouw cadeau is helemaal compleet!

Vaderdag 2016

Wanneer is het vaderdag? De vaderdag datum van 2016 is: zondag 19 juni 2016. Ben je op zoek naar een vaderdag kado? En dan niet de standaard afgezaagde cadeaus zoals sokken of een stropdas. Ga dit jaar eens voor een origineel vaderdag cadeau. Heb je al eens gedacht aan sieraden voor Vaderdag? Sieraden zijn ook heel erg populair onder mannen de laatste jaren. Al sinds de oudheid dragen mannen sieraden en dat is de afgelopen jaren niet veranderd. Ben je op zoek naar een cadeau voor een man of cadeau voor vader, dan is een sieraad een uniek en bijzonder cadeau.

Vaderdag cadeaus

Ben je vaderdag ideeën aan het opdoen? Leuke vaderdag cadeaus zijn lastig te vinden. Maar met een mannen sieraad heb je zeker een perfect cadeau! Veel gedragen sieraden voor mannen zijn armbanden en horloges, maar ook kettingen en ringen. Nu kun je bij niemand in de portemonnee kijken, maar over het algemeen zijn mooie en luxe horloges en ringen voor mannen wel wat aan de dure kant. Voor een origineel én betaalbaar vaderdag cadeau ga je voor een mannen armband of een mannen ketting.

Vaderdag sieraden

Vaderdag cadeau tips

Belangrijk is dat je sowieso een sieraad kiest dat ook echt past bij de man aan wie je het cadeau gaat geven. Hetzelfde geldt als het om de kleur en het type materiaal gaat natuurlijk. Maak je de juiste keuze dan zul je jouw vader, of aan welke man je het ook geeft, erg verrassen. Uiteraard kun je de sieraden die je bestelt gelijk met een cadeauverpakking bestellen. Op die manier is je jouw cadeau gelijk helemaal compleet en heb je er zelf geen werk meer aan. Je kunt zelfs het pakketje gelijk naar het juiste adres laten versturen. Dat is nog eens een verrassing als jouw vader de post van de mat pakt!

Vaderdag cadeau kopen

Bekijk het aanbod Vaderdag cadeaus snel om nog een leuk cadeautje te scoren. Voeg bij je bestellen voor een kleine prijs een cadeauverpakking toe en jouw cadeau wordt gelijk mooi ingepakt. Hier in de sieraden webshop vind je handgemaakte sieraden, gemaakt van bijzondere materialen, kleuren en onderdelen. Van elk sieraad is slechts een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat je een uniek cadeau in huis haalt.