Webshop zelfgemaakte sieraden

In blog by AnitaLeave a Comment

Webshop zelfgemaakte sieraden. Mijn allereerste artikel in de Ekster Jewels blog! Regelmatig zul je hier informatie, filmpjes, verhalen en foto’s vinden over zelfgemaakte sieraden. Maar waar te beginnen? Al zo’n tien jaar maak ik hobbymatig sieraden. Het begon allemaal met een bezoek aan een markt in de regio, waar een dame haar zelfgemaakte sieraden verkocht. Creatief als ik ben werd ik gelijk enthousiast van de sieraden die ik op de markt zag en kocht een ketting. De dame achter het kraampje had een sieraden webshop met zelfgemaakte sieraden en nodigde mij uit om eens deel te nemen aan een workshop zelf sieraden maken die zij regelmatig organiseerde. Met een stel vriendinnen heb ik me gelijk ingeschreven. Een aantal weken later was het zo ver. De avond vloog voorbij en ik keek mijn ogen uit naar de grote voorraad kralen die ze had meegenomen. Na een korte demonstratie mochten we zelf lekker gaan rommelen. We konden zelf de kralen uitzoeken die we mooi vonden en daarvan een ketting, armband en oorbellen maken. In een rap tempo wist ik een ketting te maken en had nog tijd over om een bijpassende armband te maken. Toen de avond ten einde was, viel op dat iedereen slechts één item had gemaakt en die zagen er totaal anders uit dan die van mij (want ‘minder mooi’ klinkt zo lullig). De dag erna al had ik mijn eigen voorraad kralen in huis gehaald en sindsdien is het enthousiasme alleen maar gegroeid. Ik had er vanaf dat moment een nieuwe bezigheid bij: de hobby zelf juwelen maken. Regelmatig avondjes met vriendinnen om met elkaar zelf sieraden te maken, bezoeken aan sieradenbeurzen door het land heen, het vooraf uittekenen van een ontwerp, oriënteren op online kralenwinkels om zo goedkoop mogelijk aan materiaal te komen en uiteindelijk.. het idee om een webshop zelfgemaakte sieraden te starten en om mijn zelfgemaakte sieraden online als producten te gaan verkopen, speciaal op maat voor de klant! Want wat is er leuker dan geld te verdienen met je hobby en je passie te kunnen delen met anderen? Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen zijn de voornaamste en ook meest populaire producten die je in de webshop vindt. Maar je kunt hier ook terecht voor leuke accessoires: sleutelhangers en tassenhangers maken inmiddels deel uit van het assortiment. Nieuwsgierig wat het is dat ik maak? Neem een kijkje in de sieraden webshop:

button webshop

Webshop zelfgemaakte sieraden

Het starten van een eigen sieraden webshop is een flinke uitdaging, zeker wanneer je hier nog totaal geen kennis van hebt en er nog nooit mee in aanraking bent geweest. Hoe ik een webshop zelfgemaakte sieraden ben gestart en hoe ik dat heb aangepakt, lees je volgende keer in het artikel sieraden webshop starten!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.