Kinderworkshop sieraden maken is een super leuk idee voor een kinderfeestje! En niet alleen meiden, maar zeker ook jongens kunnen hieraan leuk meedoen! Een kinderfeestje hoeft geen vermogen te kosten. Met Ekster Jewels organiseert u een gezellige middag, voor een fatsoenlijke prijs. Ook kunnen de kinderworkshops volledig naar wens worden afgestemd. Graag bij Ekster aanschuiven en thuis geen rommel? Geen probleem. Gezelliger om het juist thuis te doen? Ook geen probleem. De sieradenworkshops voor kinderen kunnen ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds gegeven worden. We kunnen zelfs afstemmen wat er gemaakt moet worden, als de kids bijvoorbeeld geen oorbel gaatjes hebben, of simpelweg nooit een ketting dragen. Alles is mogelijk!

Kinderworkshop sieraden maken

In ongeveer 2,5 uur tijd gaan we aan de slag met het maken van een toffe wikkelarmband en bijpassende oorbellen. Als een van de kids geen gaatjes heeft, dan mag ze een tweede armband of een sleutelhanger maken. Als er jongens bij aanwezig zijn, dan maken zij ook een armband maar dan een stoere jongens armband. Daarnaast maken ze een gave (fiets)sleutelhanger. Tijdens de workshop help ik ze met het kiezen van mooie materialen en kleuren. Ik leg ze één simpele techniek uit en uiteraard help ik ze hier ook mee. Daarnaast maak ik leuke foto’s tijdens de workshop die ik ‘s avonds nog zal doormailen/appen. Ze krijgen hun mooie creaties mee in een tasje.

Kinderworkshops bij Ekster Jewels

Een workshop sieraden maken voor kinderen kan bij Ekster Jewels op locatie plaatsvinden. De kids zijn van harte welkom. De workshop vindt bij mij thuis plaats aan de Acaciahof in Papendrecht. Ze kunnen dan zo aan een grote tafel aanschuiven, alles staat al voor ze klaar. De tafel staat bezaaid met kralen, bedeltjes, kwastjes en veren. Ik zorg natuurlijk ook voor wat lekkers te drinken en te snoepen voor ze. U kunt de kinderen afzetten en weer ophalen op de tijdstippen die wij afspreken, mits ze daarvoor oud genoeg zijn. U mag gerust even mee naar binnen om te spieken hoe we aan de slag gaan en ik kan u telefonisch even een seintje geven als we gaan afronden. Als het gaat om kinderen jonger dan 8 jaar dan vind ik het verstandig als er een ouder bij aanwezig blijft. Als ze ouder zijn dan 8 jaar, kan ik me in principe prima redden en is hulp of aanwezigheid van een ouder niet perse nodig. Tenzij u het zelf gezellig vind om er bij te blijven natuurlijk, dan is een bak koffie of thee zo voor u gezet!

Kinderworkshops bij u thuis

Als u het graag gezellig bij uzelf thuis wilt laten plaatsvinden, dan heb ik vooraf even een half uurtje extra nodig om alles klaar te zetten. U moet er rekening mee houden dat we dan sowieso de gehele eettafel nodig hebben en daarnaast ruimte nodig hebben voor alle kralendozen en materialen. Dit kan gerust op een aanrecht, dressoir of grote koffietafel. Als we klaar zijn ruim ik zelf alles weer op en laat de boel netjes achter.

Data en tijdstippen voor kinderworkshops

Qua dagen en tijdstip kunnen we alles samen in overleg afstemmen. De kinderworkshop sieraden maken kan op doordeweekse dagen, maar in het weekend is ook mogelijk. Afhankelijk van uw voorkeur en mijn agenda stemmen we de meest ideale optie af. Wel heb ik richtlijnen voor de tijd waarop we starten. Dit in verband met de duur van de workshops en eventuele reistijd. Workshops in de ochtend beginnen zo rond 10:00 uur, ‘s middags rond 13:30 uur of ‘s avonds uiterlijk om 19:00 uur. Ik begrijp natuurlijk dat u het kinderfeestje zelf ook in een dagprogramma probeert te verwerken. Dus een uur eerder of later is altijd mogelijk in overleg.

De kosten voor een kinderworkshop sieraden maken

Voor de workshop vraag ik € 7,50 per kind. Voor dat bedrag zijn ze 2,5 uur onder de pannen en krijgen 2 zelfgemaakte sieraden mee naar huis.  Als het bij Ekster Jewels op locatie plaatsvindt, komen er verder geen extra kosten bij kijken. Als het bij u zelf thuis plaatsvindt, dan komen er extra kosten bij i.v.m. laden/lossen, reiskosten en reistijd en voorbereiding en afronding bij u thuis.
Hopelijk heeft u hiermee een duidelijk beeld gekregen. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact leggen. Via onderstaand contactformulier kunt u even een berichtje sturen zodat we met elkaar in contact kunnen komen.