zelf sieraden maken tips

Zelf sieraden maken tips

In blog by AnitaLeave a Comment

Zelf sieraden maken tips van Ekster Jewels! Zelf sieraden maken is niet moeilijk en als je eenmaal de smaak te pakken hebt is het ook nog eens ongelofelijk leuk! Als je meer informatie wilt over hoe je zelf sieraden maken moet, dan ben je op deze website aan het juiste adres. Je vindt op Ekster Jewels namelijk niet alleen een uitgebreid assortiment zelfgemaakte sieraden in de sieraden webshop. Ook vind je er regelmatig berichten met allerlei informatie die je nodig hebt met betrekking tot het zelf sieraden maken; van filmpjes tot berichten over de juiste gereedschappen tot leuke ideeën en ontwerpen.

Als doe-het-zelver weet ik hoe belangrijk inspiratie is. Inspiratie doe je op door de dingen die je meemaakt en om je heen ziet. En nog fijner is het om inspiratie op te doen van andere doe-het-zelvers, van filmpjes over hoe je zelf sieraden maakt en van artikelen over bijvoorbeeld welke gereedschappen je nodig hebt of met welke materialen je kunt werken. Ik help jullie graag op weg om enthousiast te worden over zelf sieraden maken. Daarom vind je in mijn berichten niet alleen filmpjes, foto’s en allerlei tips, maar komen er in de toekomst ook van een aantal producten die ik in de sieraden webshop aanbied een doe-het-zelf pakket verkrijgbaar, met een stap-voor-stap uitleg hoe je het sieraad zelf in elkaar kunt zetten. Daarnaast is alles mogelijk bij Ekster Jewels, dus wanneer je mooie zelfgemaakte sieraden hebt gezien die je wilt bestellen, maar die je graag zelf in elkaar zou willen zetten, kun je nadat je het product in je winkelmand hebt geplaatst, bij het afronden van je bestelling simpelweg als extra commentaar aangeven dat het als doe-het-zelf pakket geleverd mag worden. Je kunt dan thuis lekker zelf aan de slag, met het eindresultaat voor ogen!

Zelf sieraden maken tips

Onderstaand filmpje geeft je alvast een eerste indruk, maar bekijk ook zeker de andere filmpjes op deze website eens. Er is voor elke doe-het-zelver wel iets te vinden, of je nu vandaag pas bent begonnen, of als je al een aantal jaren als hobbyist bezig bent.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.